Holland and Barrett

Journals Campagne

Naar het overzicht
Holland and Barrett - Journals Campagne

De uitdaging

Donkere dagen en koude temperaturen: daarvan krijgen je fysieke en mentale gezondheid het zwaar te verduren. En de motivatie om actief en mindful te blijven tijdens de koude wintermaanden? Die is soms ver te zoeken. Dus zag Holland & Barrett Benelux, detailhandelaar in gezondheids- en welzijnsproducten, een mooie kans om haar klanten een steuntje in de rug te geven.

In samenwerking met 100% lanceerde Holland & Barrett Winter Journals; een lead-gen campagne die klanten helpt de winter fit en weerbaar door te komen. Met gratis en persoonlijk advies, rustgevende spelletjes en exclusieve aanbiedingen.

Het concept

De campagne is opgedeeld in twee delen: fysieke fitheid en mentale gezondheid.

Campagne Deel 1: Persoonlijke Sportdoelen

In de eerste fase van de campagne worden klanten aangemoedigd om actief het nieuwe jaar in te gaan door hun persoonlijke sportdoelen te bereiken met behulp van gratis persoonlijk advies. 

Klanten vullen een vragenlijst in over hun fitnessdoelen, waarna ze direct advies krijgen over hoe ze optimaal kunnen herstellen en zo het maximale uit hun trainingen kunnen halen.

Campagne Deel 2: Winter Unwind

De tweede fase van de campagne richt zich op mentale gezondheid, een cruciaal aspect tijdens de koude, donkere wintermaanden. De 'Winter Unwind' journal biedt klanten een rustmoment door middel van een ontspannende 3D kleurplaat, begeleid door verschillende prompts en een kopje kamille thee.

Deze activiteit is ontworpen om ontspanning en rust te bevorderen, met vier 3D diorama’s die door een kalme, rustgevende stem worden begeleid. Deelnemers kunnen elementen in de diorama's aantikken die tot leven komen in kleur, wat bijdraagt aan een rustgevende ervaring.

Holland and Barrett - Journals Campagne
Holland and Barrett - Journals Campagne
Holland and Barrett - Journals Campagne
Holland and Barrett - Journals Campagne

Meer weten Neem contact op

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.