Rituals

De Quest van de Paaseieren: Een Rituals Gaming Experience

Naar het overzicht
Rituals - De Quest van de Paaseieren: Een Rituals Gaming Experience

De uitdaging

Pasen staat in het teken van vreugde en tradities. Rituals wilde hun brand naadloos integreren met de vibes van deze gelegenheid. De challenge? De sfeer van Pasen en de Rituals gift sets vertalen naar een interactive gaming experience. Eentje die zowel de traditionele paaseierenjacht eert als hun productlijnen promoot: Sakura, Mehr en Sport.

Rituals - De Quest van de Paaseieren: Een Rituals Gaming Experience
Rituals - De Quest van de Paaseieren: Een Rituals Gaming Experience

De oplossing

Samen met LiveWall lanceerde Rituals "De Quest naar de Paaseieren". In deze game duiken spelers in drie unieke interactive werelden, elk representatief voor een productlijn. De mission? Ontdek alle verborgen producten in de gift set en uiteraard het ultieme paasei. Na het vinden van de vier hidden items in één wereld, unlock je de andere twee werelden. En de ultimate reward? Na het vinden van alle items, kunnen gamers zich subscriben op de nieuwsbrief en maken ze kans op één van de speciale gift sets.

Bewust van het belang van storytelling, zorgden Rituals en LiveWall voor een immersive game vibe. Bij het betreden van elke wereld worden spelers meteen in het verhaal gezogen. Deze werelden zijn volledig interactive, waardoor gamers worden gestimuleerd om meer te ontdekken dan alleen de producten. Van birds die opvliegen uit trees tot Rituals flags die wapperen en bamboes die je kunt tappen; alles nodigt uit tot interactie.

Rituals - De Quest van de Paaseieren: Een Rituals Gaming Experience
Rituals - De Quest van de Paaseieren: Een Rituals Gaming Experience

Storytelling

Zoals Toby van LiveWall het perfect verwoordde: “Voor Rituals is storytelling key, en dat hebben we volledig in de game verwerkt.” "De Quest naar de Paaseieren" is niet alleen een game, maar een interactive story die Pasen en de luxury van Rituals combineert. Door tradition met modern gaming te mixen, biedt Rituals een unique experience die zowel hun products promoot als een diepere connection met hun customer base stimuleert. Met Pasen in aantocht staat deze game symbool voor de innovative spirit en dedication van het merk aan zijn fans.

Met het spel wil Rituals haar vaste klanten engagen, kwalitatieve leads verzamelen en de waarde van de klantrelatie vergroten.

Meer weten Neem contact op

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.