Rituals

Rituals Easter Game

Naar het overzicht
Rituals - Rituals Easter Game

De challenge

Met Pasen heeft Rituals iets leuks voor je in petto! Ze brengen namelijk een speciale giftset uit die perfect past bij de Paassfeer. Het is een groot Paasei in drie verschillende productlijnen om uit te kiezen: Sakura, Mehr en Sport. Bij LiveWall zijn we dol op de traditie van het zoeken naar Paaseieren, daarom hebben we er een spannend spel van gemaakt. Benieuwd hoe we dat hebben gedaan? Lees dan snel verder!

De game

In de game kun je op ontdekkingstocht door de interactieve werelden die zijn gebaseerd op de drie verschillende productlijnen. Het doel is om alle producten te vinden die in de bijbehorende giftset zitten en natuurlijk het grote ei zelf. Als je alle vier de verstopte producten hebt gevonden, kun je verder gaan met de andere twee werelden. Zodra je alle producten in de werelden hebt gevonden, heb je het spel uitgespeeld en kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief én maak je kans op een van de giftsets.

Rituals - Rituals Easter Game
Rituals - Rituals Easter Game

Storytelling

“Storytelling is erg belangrijk bij Rituals waardoor we voor de game en de werelden zelf een kort welkomstwoord doen om je meteen onder te dompelen in de campagne/game” vertelt Toby, projectmanager bij LiveWall. De werelden zitten vol interactieve elementen die je aanmoedigen om niet alleen de producten te vinden, maar ook de wereld zelf te ontdekken. Denk aan vogels die uit de bomen vliegen, de Rituals vlaggen die omhoog krullen en bamboe wat je doormidden tapt.  

Rituals - Rituals Easter Game
Rituals - Rituals Easter Game

Doel game

Met het spel willen we graag onze vaste klanten engagen, kwalitatieve leads verzamelen en de waarde van de klantrelatie vergroten.

Meer weten Neem contact op

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.