Ons team: Engagement

Engagement & Gaming

Het LiveWall Engagement & Gaming team werkt continue aan super-interactieve online campagnes en games. Hierin maken we gebruik van de laatste technieken, vlammende visuals en meest speelse gamification-elementen. De sociale betrokkenheid van de gebruiker vliegt hierbij omhoog 🚀

Meer weten? Neem contact op!

Speelse online ervaringen

Bij LiveWall zijn we altijd op zoek naar manieren om online campagnes nóg interactiever te maken. Dit doen we met innovatieve middelen, zoals online games, gamification, AR, 3D en animatie.

We creëren een maximale ervaring, waarbij we gebruikers betrekken en engagen. Dit zetten we in voor bijvoorbeeld de opbouw van klantdata of voor loyaliteits- en advertising-doelstellingen. Samen designen we de complete experience.

Als eindproduct leveren we een complete engagement-campagne: van een interactieve landing page tot een in-platform game, indien gewenst met een aanvullende contentcampagne.

Met honderden cases in onze rugzak, denken we graag met je mee.

Producten

Campagne landingpage

We maken de meest interactieve en innovatieve landing pages. Daarbij gebruiken we toffe interacties en aansprekende visuals.

Lees meer

Engaging content

Met nieuwe vormen van content, zoals AR/VR, interactieve ads en offline activaties gaan we altijd nét dat stapje verder.

Lees meer

Mobile games & gamification

Échte betrokkenheid en een nóg sterkere connectie realiseren we met gamification en mobile games.

Lees meer

Brand Activations & Installaties

Ook in de fysieke wereld speelt digital een rol! We ontwikkelden tal van grote installaties op locatie, altijd met een interactief component.

Lees meer

Engagement cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.