Onze expertise

Webapps en data-apps

LiveWall ontwikkelt webapplicaties of data-applicaties die super eenvoudig zijn in gebruik en maximaal performen. Dat kan van alles zijn. Van een volledig B2C social community, tot een B2B toepassing die maar voor een beperkte groep medewerkers te gebruiken is. We gebruiken altijd de laatste technologie en zorgen voor een schaalbare, en sterk data-gedreven omgeving. 

HEB JE EEN VRAAG?

Technologie meets design

We vinden het super belangrijk dat we design en technologie optimaal combineren. Een webapplicatie moet niet alleen alle benodigde data tonen, maar het is minstens zo belangrijk dat die data super snel beschikbaar is en heel eenvoudig te begrijpen is door een gebruiker. Vanaf de start van het project stellen we een team samen met onze data engineers, maar ook UX designers, om deze werelden bij elkaar te laten komen. Door het hele ontwikkeltraject werken we samen, en bij voorkeur testen we met de echte eindgebruikers. 

Data, data, data

Webapplicaties draaien heel vaak om data. Dat zijn vaak een collectie van API koppelingen die alle data ontsluiten vanuit de database, of vanuit externe bronnen. We hebben enorm veel ervaring in deze data, en alles wat daarbij komt kijken. Denk daarbij aan schaalbaarheid, caching en security. Dat draagt allemaal bij aan de maximale ervaring. Of dat nu 1000, of 100 miljoen database records zijn. 

Technologie centraal

We maken binnen ons team gebruik van de laatste technieken voor webapplicaties. We kijken echt vanaf het begin naar de beste technologiematch met de vraag. Dat kunnen we doen doordat we echt applicaties kunnen creëren from scratch. Niet een pre-set template, maar we nemen echt samen de wensen door. Daarbij maken we onder andere gebruik van React en Vue voor de front end. Binnen de backend is dat vaak PHP/Laravel of NodeJS/Express. Dit zijn actuele standaarden voor moderne applicaties. Voor databases gebruiken we technieken als SQL, MongoDB of Cassandra. 

Onze cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.