Onze expertise

Mobile app development

Mobiele applicaties zijn niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Er worden mobiele applicaties ontwikkeld in alle soorten en maten. LiveWall ontwikkelt onder andere web-based applicaties, native applicaties en hybride applicaties. Daarnaast kunnen de mobiele applicaties draaien op verschillende besturingssystemen zoals Android, iPhone en iPad. 

HEB JE EEN VRAAG?

Applicaties op maat

LiveWall heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van mobiele applicaties. We helpen je graag het gehele proces te begeleiden. Door onze expertise kunnen we meedenken over de inhoud van je mobiele applicatie. We denken mee over de functionaliteiten, mogelijkheden en het design van de mobiele applicaties. Daarna brengen we de ontwikkeling van je mobiele app tot een professioneel en aantrekkelijk eindresultaat. Jouw wensen zijn daarbij ons uitgangspunt. We betrekken je graag bij de beslissingen in het ontwikkeltraject, om samen tot een gewenst eindresultaat te komen.

Technologie keuze

Er zijn verschillende keuzes te maken ten aanzien van een applicatie. 

Native development: hierbij maken we de applicatie specifiek voor iOS of Android. Daarbij zorgen we voor een optimaal gebruik van de performance en mogelijkheden van de devices in de programmeertalen die specifiek zijn gemaakt voor die platforms.

Hybride development: het nadeel van native development is dat de ontwikkeltijd langer is. Een goed alternatief is een hybride app. Daarvoor gebruiken we vaak React Native, waardoor je sneller naar zowel iOS als Android kunt lanceren.

Webapplicatie: het is tevens mogelijk om met webtechnologie of een Progressive Web App (PWA) een applicatie te maken die voelt als een native app. Dit kost minder tijd, maar je bent ook iets meer beperkt in de mogelijkheden.

Dit krijg je bij ons

Modern: we gebruiken de laatste technologieën.

User friendly: we vinden de user experience erg belangrijk, en hebben de experts hiervoor in huis.

Custom-made: we kunnen alles wat denkbaar is op maat ontwikkelen en zitten niet vast aan vaste modules.

Perfect fit: we gebruiken de technologie die het beste past. Dus niet toevallig datgene wat we altijd al doen.

Versatile: we weten hoe het is om verschillende soorten apps te maken. Van sociale apps, tot datagedreven en hoog volume apps.

Van alle markten thuis: we kennen zowel de B2B- als de B2C-context.

Onze cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.