Onze expertise

Visual design

Vanuit een eerste idee voor een online platform, website of app, maakt ons visual design team van een concept een volwaardig vormgegeven sensatie. We combineren daarin de laatste trends op het gebied van design met de user experience designs van onze UX designers, uiteraard rekening houdend met alle wensen van de doelgroep. 

HEB JE EEN VRAAG?

Design sprints

Met ons team werken we in design sprints: kortere iteraties om tot het maximale resultaat te komen. Het kan onderdeel uitmaken van een groter project bij LiveWall, maar het kan ook een volledige stand-alone visual design zijn. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor een optimaal resultaat. 

We zorgen er in designs van interfaces vaak voor dat je ook écht door de visual designs heen kunt klikken, zodat de journey voor de eindgebruiker ook inzichtelijk wordt én gevalideerd kan worden.

 

Onze design principles

Keep it simple: het is niet nodig om het te complex te maken.

Intuïtief design: het gebruiken van een app of toepassing moet natuurlijk voelen. Zelfs nieuwe gebruikers moeten de app zonder moeite kunnen gebruiken.

Consistentie: de toepassing moet consistent zijn ingericht zodat de gebruiker niet de weg kwijtraakt binnen de app.

Less is more: des te minder informatie er weergegeven wordt, zonder afbreuk te doen aan de app, des te beter!

Relevantie: hoe relevanter de informatie in de toepassing, hoe beter de app. Daarom kijken we naar het doel van de gebruiker tijdens de ontwikkeling van de app.

Onze cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.