Blog

Simone de Visser versterkt LiveWall als nieuwe Marketing Lead

Naar het overzicht
Simone de Visser versterkt LiveWall als nieuwe Marketing Lead

Sinds juli 2023 is LiveWall een creatieve krachtpatser rijker - Simone de Visser. Als onze gloednieuwe Marketing Lead zet ze haar stempel op de marketingstrategie van LiveWall. Met effectieve tactieken en een gedurfd visioen zal ze ons bureau in de schijnwerpers van de industrie plaatsen.

Simone's pad in de marketingwereld begon bij een bureau als online marketeer. Daarna heeft ze haar sporen verdiend bij verschillende grote organisaties als brand marketeer en campagneleider. Uitdagingen rondom branding en merkstrategieën? Dat is haar tweede natuur.

We zijn dolenthousiast om Simone te mogen verwelkomen binnen de LiveWall-familie. Met haar expertise en unieke inzicht is ze een onschatbare versterking voor ons team. Met Simone aan boord hebben we niet alleen een door de wol geverfde marketing lead, maar ook een teamspeler die onze toewijding aan topkwaliteit en vernieuwing deelt. We staan te trappelen om samen aan dit spannende nieuwe hoofdstuk te beginnen. De verwachtingen zijn hoog gespannen voor de geweldige prestaties die LiveWall onder Simone's vleugels zal bereiken.

“Één van mijn favoriete plekjes blijft toch wel een oud bruin café. Daarom vond ik het een top idee om eens met het team te gaan brainstormen aan de bar", aldus een enthousiaste Simone.

Simone is een held in het scheppen van orde in de (creatieve) chaos. Met haar aan boord kijken we uit naar een vruchtbare samenwerking tussen haar en het LiveWall marketingteam. Samen met Luuk Wouters, Bernie Gommers en Frits Mahovic heeft Simone haar zinnen gezet op het positioneren van LiveWall als dé digitale uitdager van Europa.

Let’s go! 

Meer weten Neem contact op

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.