Blog

LiveWall en AS Watson winnen CMTA-award met de campagne #Vriendenteam aan, bijbaan gáán!

Naar het overzicht
LiveWall en AS Watson winnen CMTA-award met de campagne #Vriendenteam aan, bijbaan gáán!

In de dynamische wereld van werving en selectie is het van cruciaal belang om op te vallen en de juiste snaar te raken bij potentiële werknemers. Team Kruidvat, dochterbedrijf van A.S. Watson Benelux, heeft deze uitdaging aangenomen en met glans overwonnen. Samen met LiveWall hebben ze de prestigieuze CMTA (Creatieve Marketing en Technologie Awards) gewonnen in de categorie B2E (Business to Employee), met hun baanbrekende case: "Zó realiseerde Team Kruidvat 30.000 nieuwe sollicitaties binnen een half jaar: #Vriendenteam aan, bijbaan gááán!"

Met honderden winkels verspreid over heel Nederland is Kruidvat voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s. Hun grootste doelgroep? Bijbaners. In samenwerking met LiveWall heeft Team Kruidvat grondig naar hun employer brand gekeken en het resultaat is ronduit indrukwekkend - een stijging van maar liefst 30.000 nieuwe sollicitaties.

Op maat gemaakt

LiveWall heeft een op maat gemaakte wervingscampagne voor AS Watson ontworpen met de pakkende hashtag #Vriendenteam aan, bijbaan gááán! De campagne omvatte niet alleen een vernieuwde website, maar ook video-vacatures, duo WhatsApp sollicitaties, en opvallende TikTok-, Meta- en Snapchat-campagnes die naadloos inspelen op de behoeften van de doelgroep.

Wat maakte deze campagne zo succesvol?

Het antwoord ligt in de combinatie van creativiteit, innovatie en begrip van de doelgroep. In een tijd waarin de arbeidsmarkt verzadigd is en jongeren een veeleisende houding hebben ten opzichte van potentiële werkgevers, slaagde Team Kruidvat erin om het aantal sollicitanten in slechts een half jaar te verdubbelen.

Meer weten Neem contact op

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.