Onze expertise

Video productie

We bedenken én produceren online videocontent. Voor marketingdoelstellingen, als online video advertising, als pre-roll of reclamevideo. Van social content en animatie-video, tot high value TV commercial, film of volledige formats. Door onze online first focus, staat innovatie voorop. Van 360-video, tot virtual reality en gepersonaliseerde video productie: wij zoeken de grenzen op en realiseren maximale ervaring.

HEB JE EEN VRAAG?

Spraakmakende online video

In een alsmaar ontwikkelende online wereld is snelheid de sleutel tot een succesvolle campagne.  werkt LiveWall werkt op een efficiënte manier, geeft (on)gevraagd advies, analyseert, meet, beheert en helpt klanten om op alle mogelijke manieren alles uit hun video-doelstellingen te halen. Het online in-house team bedenkt en realiseert concepten, organiseert draaidagen, ontfermt zich over editing, productie, kleurcorrectie en tenslotte over de online distributie.

Verhalen die bijblijven

Video is meer dan mooie beelden achter elkaar plakken. Wat wil je dat de kijker onthoudt? En wat wil je dat hij of zij doet? LiveWall denkt niet alleen met jou, maar ook met je doelgroep mee. Van concept tot scriptfase. We verbeelden de briefing naar een creatief beeldverhaal.

Met in-house storytellers, regisseurs, editors, designers, camera-toppers, producers en de beste apparatuur staan we altijd voor je klaar.LiveWall schakelt snel. Flexibliteit vinden we belangrijk! Wij helpen je bij de productie van te gekke online content die bijblijft.

Een volledig in-house team

We vinden het belangrijk om een volledige video productie van A-Z uit te kunnen voeren. Zo kunnen optimaal schakelen en het maximale resultaat behalen. Daarom hebben we ook een in-house team wat betrokken is bij een video productie. Een proces bestaat uit deze stappen:

Concept: Samen stellen we een concept op voor de videoproductie. Wat is de boodschap en vorm.

Storyboard: dit concept wordt omgezet in een storyboard. Daarin zijn de shots uitgetekend.

Locatie en casting: we verzorgen de locatie en casting indien van toepassing voor de productie.

Draaiboek: er is een draaiboek met daarin de volledige details van de productie. Wie is waar, en op welk moment.

Shoot: onze regisseur, video producers en camera is op locatie en we nemen de shoot in 1 of meerdere shootdagen op.

Editing: in de editroom wordt de shoot omgezet in een volledige video. We kijken allemaal uit naar de eerste viewing!

Grading: de kleuren worden geoptimaliseerd voor het beste effect.

Premiere: de premiere kan gepland worden!

Onze cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.