Onze expertise

Online campagnes

Van de meest wilde plannen, creatieve breinbrekers, scherpe contentstrategieen, social campagnes naar dikke producties; bij LiveWall zetten we online campagnes op van creatie tot productie en trafficking. We houden echt van mooie creatieve ideeën. Maar in tegenstelling tot een klassiek reclame bureau leven en ademen wij online. Of dat nu op social, je website, YouTube of welk andere kanaal ook is.

HEB JE EEN VRAAG?

Fris, scherp en doeltreffend

We zijn niet je ordinary reclamebureau. Wij doen het toch net even anders. Doordat we kennis hebben over zowel de strategische- als de productie- en media kant, kunnen we zorgen voor de beste resultaten. En wat het beste resultaat is, dat moet echt blijken uit jouw merk. Soms is dat spot-on converterende content, de andere keer een prachtig merkverhaal doorvertaald in passend beeld. Maar altijd vinden we het van belang dat je campagne ook echt effect heeft. Of dat nu op merkbekendheid, conversie of inhoud is.

Productie in-house

Bij LiveWall hebben we een volledig productieteam in-house. Dat noemen we 15seconds.tv. Een volledige filmstudio, met producers, camera, edit, motion graphics, fotografie en alle andere aspecten die nodig zijn voor een mooie productie. Daardoor kan de creatieve kant, productie en lancering hand in hand gaan met elkaar. En reken maar dat je dan op het beste resultaat afgaat. 

Onze cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.