Onze expertise

Mobile games en gamification

LiveWall ontwikkelt branded mobile games en apps voor het versterken van gamification, engagement en loyalty. Met speelse elementen zorgen we ervoor dat de gebruikers echte merkambassadeurs worden, of juist dat ze meer leren over een bepaald topic.

Meer weten? Neem contact op!

Branded mobile games

LiveWall ontwikkelt online en mobile games ter promotie van merken. Daarbij kun je denken aan skillgames, een platformgame of een game die draait om storytelling. We ontwikkelen alles in-house en volledig zelf. Of het nu een 2D-game is, een story-based game of een 3D-game. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld voor McDonalds wereldwijd mobiele games, die effectief bijdragen aan klantloyaliteit. 

Via onze dochteronderneming Wave doen we dit ook binnen de sportwereld. 

Gamification en e-learning

Naast de mobiele games, zijn we ook betrokken bij digitale platforms met een e-learning doelstelling. Daarbinnen maken we het mogelijk om via gamification elementen meer te leren over een bepaald onderwerp.

Denk bijvoorbeeld aan een Trivia game voor de Efteling om te leren hoe het personeelsbeleid gaat veranderen, of een live hartslagmeter om meer te leren over het enthousiasme van bezoekers van een voetbalstadion. 

Loyaliteit en data

Met gamification-elementen bouwen we data op over de gebruikers. Die data slaan we uiteraard op volgens de laatste trends en regels op securitygebied. De data kan vervolgens gebruikt worden voor een CRM systeem, voor vervolgcommunicatie of om te zorgen voor meer loyale klanten. Dat kan bijvoorbeeld wanneer je game-data gekoppeld is aan een profiel in je database.

Daarom games en gamification

De inzet van games en gamification is een succesvolle strategie voor engagement en e-learning doeleinden:

1. Een consument die engaged is, heeft een 3x hogere aankoopintentie;

2. Een positieve brand experience is voor 65% van de consumenten invloedrijker dan adverteren;

3. Als je geen goede customer experience hebt, verlies je 87% van je customers;

4. LiveWall maakt eenvoudige en leuke bitesized games, die bewezen bijdragen aan loyaliteit;

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.