Onze Expertise

Explainer- en How To-video's

Bij LiveWall zorgen we dat je je product, merk of bedrijf op de meest pakkende manier doorvertaalt naar jouw klant. Daar speelt video een belangrijke rol in. Komt goed uit, want: we love online content en specifiek How To en Explainer-video's.

Meer weten? Neem contact op!

Wat zijn Explainer en How To Video's

Om informatie over te dragen aan je bedrijf of klanten, zijn Explainers & How To Video’s de ideale oplossing. Het zijn korte, online marketingtools die je inzet om je product- of dienst uit te leggen. Deze video’s geven je conversie een flinke boost én zorgen ervoor dat bezoekers tot wel twee keer zo lang op je website blijven. Klinkt goed, toch? Laten we samen kijken naar wat het beste bij jouw bedrijf, merk of product past en dit transformeren naar videocontent die jouw doelgroep écht aanspreekt en informeert.

Explainers

Content die consumenten uitleg, informatie of hulp biedt, noemen we ook wel ‘help-content’. Consumenten struinen het internet af, op zoek naar de meest snelle en effectieve manier om nieuwe informatie tot zich te nemen. Dat betekent dat het een slimme keuze is om hierop in te spelen. Het biedt een extra laag in je dienst én zorgt vaak voor meer engagement met je klanten. Zo help je ze niet alleen met je product of dienst, maar ben je ook een helpende hand in het gebruik hiervan. Het gebruik van Explainer video’s is een ideale manier om help-content te bieden.

Explainer video's informatie

How To Video

Consumenten gebruiken steeds vaker video om op onderzoek uit te gaan. Tot wel 55% gebruikt online video of een platform als YouTube of TikTok in de oriëntatiefase voor een aankoop, om zichzelf te informeren en om product- of merkkennis op te doen.

Schafte iemand jouw product aan? Dan geeft een How To video duidelijke uitleg over hoe ze dit product het beste gebruiken. Handig voor de klant, maar ook zeker voor jouw engagement en het ontlasten van je klantenservice!

How to video Informatie

Onze expertise

Concepting

We zorgen voor een verrassend concept voor je Help-content, iets dat helemaal past bij jouw doelgroep.

Creatie

Ons in-house team verzorgt de volledige productie van jouw (werkgevers)campagne. Onze producers, animators, editors en video experts zorgen voor een eindproduct van wereldformaat.

Media campagnes

Voor je Explainer en How-To videostrategie stellen we samen een gericht mediaplan op, met duidelijke KPI's en een goede kanaalstrategie.

Scripting

Ons team van creatievelingen ontwikkelt voor jouw video een passend script, waardoor de boodschap van je videocontent écht aankomt bij je doelgroep.

Productie

Om jouw boodschap over te brengen, gaat ons team voor je aan de slag met de gehele productie: van storyline tot animatie, van editing tot video.

Animatie

Onze in-house animators zorgen voor de perfecte afwerking van jouw videocontent.

Cases

Meer weten?

Ben je benieuwd wat How-To video’s voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.