Onze expertise

CMS Development

Wanneer je een website opzet, wil je natuurlijk zelf de content beheren. Dat doe je in een Content Management Systeem (oftewel: CMS). Daarin wijzig je zelf de pagina's, teksten, foto's et cetera. Er zijn - afhankelijk van de wensen - tal van mogelijkheden die we in het traject graag bespreken.  

HEB JE EEN VRAAG?

Mogelijkheden en kiezen

Waar veel organisaties een vast CMS-systeem hebben, hebben we hierin een aantal smaakjes. Dat is naar onze mening ook nodig, omdat een content management systeem bepaalde voor- en nadelen kan hebben.

Kies je bijvoorbeeld voor Wordpress of Drupal, dan heb je al snel toegang tot honderden plugins van ontwikkelaars. Daardoor kun je al veel functionaliteiten met plugins voorzien. Maar dat zorgt er ook voor dat er een complex ecosysteem van plugins ontstaat, waar je niet volledig de controle op hebt. 

Ook kan het wenselijk zijn om via een headless CMS - oftewel een externe aanbieder - een CMS af te nemen. Daarmee heb je dus niets meer te maken met onderhoud, maar zit je wel gebonden aan de functionaliteiten van het CMS. 

Bij LiveWall hebben we tevens een eigen CMS op basis van open source technologie, waardoor we nog veel meer flexibiliteit kunnen bieden. 

Onze cases

SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.