TimeChimp

TimeChimp

Naar het overzicht
TimeChimp - TimeChimp

De challenge

Ontdek hoe TimeChimp je werk gemakkelijker en overzichtelijker kan maken! Met deze innovatieve applicatie ontwikkeld door LiveWall en TimeChimp kunnen zowel managers als werknemers moeiteloos hun uren, vakantiedagen, vrije dagen en meer loggen en beheren. TimeChimp maakt het gemakkelijk om je werktijd bij te houden en geeft je inzicht in je tijdsverdeling met behulp van grafieken en andere visualisaties.

TimeChimp Tool

Of je nu werkt als ZZP'er of in een team, TimeChimp is de ideale tool om je planning te optimaliseren. Met de mogelijkheid om gemakkelijk tussen werkgevers en projecten te switchen, bespaar je tijd en werk je productiever. Bovendien kun je de ingebouwde timer gebruiken om automatisch je uren te loggen en te berekenen.

TimeChimp - TimeChimp
TimeChimp - TimeChimp

Samenwerking

TimeChimp is ontwikkeld door een joint venture tussen LiveWall en TimeChimp, met een UX designer van TimeChimp en LiveWall die het development- en PM-traject op zich nam. De app is ontwikkeld in het ReactNative Framework, wat betekent dat nieuwe functies gemakkelijk kunnen worden geüpdatet voor zowel iOS als Android.

Meer weten Neem contact op

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.