Rituals

A Guiding Breeze

Naar het overzicht
Rituals - A Guiding Breeze

De klantvraag

Rituals en LiveWall hebben een partnerschip op het gebied van gamification en loyalty campaigns. Het hele jaar door ontwikkelt LiveWall digitale ervaringen om de fans van Rituals te activeren. Als onderdeel van de eerste Sakura & Yozakura-wave hebben we een immersive branded game gecreëerd dat niet alleen vermaakt, maar ook de band van Rituals-fans met hun seasonal thema's versterkt. Het resultaat is "A Guiding Breeze," een sereen en flowende game, dat de natuurlijke schoonheid van kersenbloesems combineert met intuïtieve en ontspannende gameplay.

Het doel van Rituals is om een spel te lanceren dat een zen-achtige ervaring biedt, vergelijkbaar met het geliefde spel "Flower," terwijl de Sakura- en Yozakura-thema's naadloos worden geïntegreerd. Voor LiveWall de taak ervoor te zorgen dat het spel niet alleen leuk is, maar ook gemakkelijk te spelen is, met game-controls die iedereen snel kan oppakken. Bovendien creëren we een dynamische die verandert met het tijdstip van de dag, waardoor gebruikers elke keer dat ze spelen een unieke ervaring krijgen.

Het concept

"A Guiding Breeze" is ontworpen als een rustgevende reis je als speler een cherry-blossom blaadje door verschillende landschappen leidt. Met behulp van swipes navigeren spelers hun blaadje, waarbij ze producten van de lente-kalender verzamelen en kleine windstoten vermijden.

De game bevat:

  • Dag- en nacht levels
    Het thema van het spel verandert op basis van de tijd op het apparaat, waarbij de Sakura-instelling overdag wordt getoond en de Yozakura-instelling 's nachts. (licht vs donker)

  • Intuïtieve besturing
    Eenvoudige bediening door middel van touch en swipes maken gemakkelijke navigatie mogelijk, wat zorgt voor een soepele en aangename ervaring voor alle spelers.

  • Audiovisuele ervaring
    Het spel bevat gethematiseerde en dynamische audio die reageert op de acties van spelers, waardoor de algehele ervaring wordt gethematiseerd.

Het primaire doel is om alle tien de producten van de lente-kalender te verzamelen. Heb je ale items binnen? Dan voert de wind het blaadje automatisch naar de Sakura-boom, wat het einde van de reis en het begin van een nieuwe collectie markeert.

Rituals - A Guiding Breeze
Rituals - A Guiding Breeze

Resultaten

"A Guiding Breeze" leverde met succes een ontspannende en boeiende ervaring die goed aansloeg bij de fans van het merk Rituals. Dit resulteerde in tienduizenden opt-ins in de eerste weken en een doorspeel percentage van 95%, wat significant is in de wereld van online content met een korte aandachtsspanne.

Over het geheel genomen voldoet "A Guiding Breeze" niet alleen aan, maar overtrof het onze verwachtingen, door een heerlijke en rustige ervaring te bieden die perfect de geest van de Sakura & Yozakura-wave belichaamt.

Geinspireerd geraakt door deze case? Laat het ons weten!

Rituals - A Guiding Breeze
Rituals - A Guiding Breeze

Meer weten Neem contact op

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.