Pathé

World of Warcraft

Naar het overzicht

Bioscoop quiz

Voor Pathé Bioscopen verzorgt LiveWall een interactieve introductie tijdens de première van World of Warcraft. De enige keer dat het publiek zijn  telefoon in de bioscoop aan moet zetten: met het volume op standje HARD!

Première
Tijdens de première van het populaire World of Warcraft hebben bezoekers mee gedaan met een interactieve quiz en virtueel zwaardgevecht. Als bezoeker had je de keuze aan te sluiten bij de Horde, of bij de Alliance. Op deze manier wordt het publiek in twee groepen gesplitst en kon de battle beginnen. Met het beantwoorden van verschillende quizvragen én het spelen van een virtueel zwaardgevecht kon iemand zich onderscheiden van de rest, en de avond ingaan als winnaar. Hiermee geeft LiveWall deze speciale première een extra dimensie voor de bioscoopbezoeker.

World of Warcraft
Word of Warcraft is van origine een 'massively multiplayer online role playing game (MMORPG)', te spelen sinds 2004. World of Warcraft vindt plaats binnen de wereld van Azeroth. Inmiddels zijn er zes uitbreidingen van het spel en een bioscoopfilm op de markt.

Pathé
Pathé bestaat al ruim 100 jaar en is het grootste bioscoopbedrijf van Europa. In Nederland heeft Pathé 25 bioscopen in 18 steden, met meer dan 165 zalen en ruim 35.500 stoelen.

 

 

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.