Omroep Brabant

Omroep Brabant Instagram filters & stickers

Naar het overzicht

Social engagement pakket

Voor Omroep Brabant heeft LiveWall een Instagram engagement pakket ontwikkeld dat bestaat uit twee filters en diverse stickers.

Online engagement
Omroep Brabant is de lokale omroep van de provincie Noord-Brabant, actief op radio, televisie en internet. Met ruim 765.000  online views per dag hebben ze een grote online aanwezigheid.  Om hun online aanwezigheid nog extra te vergroten wilde ze voor op Instagram hun engagement vergroten door middel van stickers en filters.  Hiervoor hebben ze een open vraag neergelegd bij LiveWall. 

Brainstormsessie
Tijdens een inspirerende brainstormsessie met Omroep Brabant heeft LiveWall diverse concepten bedacht voor de filters en stickers. Hier zijn uiteindelijk de stickers en filter uitgekomen welke nu live staan op het account van @omroepbrabant op Instagram. De stickers zijn ook te vinden op Giphy onder #omroepbrabant.

De filters
Er zijn uiteindelijk twee filters ontwikkeld; de Reporter-filter en de Carnavals-filter. 

Be a reporter
De Reporter-filter is bedacht om zelf je eigen nieuws te kunnen verslaan.  Deze filter haakt daarmee in op de missie van Omroep Brabant ‘We maken relevante verhalen die jou raken, elke dag opnieuw. Zo weet je wat bij ons in Brabant leeft. We zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal.' Met deze filter kun jij dus jouw verhaal delen als echte reporter.

Prins OB
De tweede filter is de Carnavals-filter, voor het leukste feest van het jaar! In deze filter draag jij een unieke Omroep Brabant steek en hoor je de bekend muziek van 'Fijn fisje nie'. Het bijzondere eraan is dat als je je mond open doet er confetti uit je mond en oren stroomt. Hiermee is de filter een gegarandeerd succes voor elke carnavalsliefhebber.

 
 

 

 

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.