LiveWall

How To Video

Naar het overzicht
LiveWall - How To Video

Helpende content

Met How To video's help je je doelgroep. Ook dient een How To video als promotiemiddel voor je product of dienst. Schafte iemand jouw product aan? Dan geeft een How To video duidelijke uitleg over hoe ze dit product het beste gebruiken. Handig voor de klant, maar ook zeker voor jouw engagement én voor het ontlasten van je klantenservice!

Online video & YouTube

55% van de consumenten gebruikt online video of een platform als YouTube of TikTok in de oriëntatiefase voor een aankoop, om zichzelf te informeren en om product- of merkkennis op te doen: een booming zoekmachine, terwijl nog weinig organisaties hierop inspelen. Wist je dat meer dan 90% van de YouTube-gebruikers op het platform nieuwe merken ontdekt?

Kom op de radar met ‘Help-content’

Videocontent die je klant verder helpt met informatie óf door het aanbieden van een product of dienst, noemen we ook wel ‘help content’. Laat dat nu nét het type content zijn waarmee je op YouTube en TikTok uitblinkt. De inzet van video-content zorgt ervoor dat je op de SEO-radar komt: door het gebruik van deze content kom je hoog in de zoekresultaten van Google.

Bij LiveWall gingen we voor verschillende klanten aan de slag met de ontwikkeling van How To video’s. Hieronder vind je een aantal voorbeelden:

Ben je benieuwd wat How-To video’s voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.