Koninklijke Landmacht

Koninklijke Landmacht

Naar het overzicht
Koninklijke Landmacht - Koninklijke Landmacht

De challenge

De Nederlandse Landmacht produceert haar eigen YouTube-series. YouTube biedt een prachtig platform om te laten zien wat de Landmacht doet, wat voor impact ze heeft op onze samenleving en wat de Landmacht betekent voor ‘onze jongens en meiden’. LiveWall werkt samen met de Landmacht om deze series te adverteren.

Koninklijke Landmacht - Koninklijke Landmacht
Koninklijke Landmacht - Koninklijke Landmacht

YouTube Series

“Landmacht publiceert verschillende series met verschillende thema’s op haar YouTube-kanaal”, vertelt accountmanager Wouter. Hier zien de kijkers op welke missies we gaan, wie er bij de Landmacht werken en wat het werk inhoudt.

De uitdaging

“LiveWall werkt samen met Landmacht om hun series geadverteerd weg te zetten op YouTube” vertelt Wouter Mennen, accountmanager bij LiveWall. “Wij maken de social assets waarmee advertenties kunnen worden opgezet. Daarnaast leveren wij strategisch advies over de inzet van YouTube; bijvoorbeeld over kanaalverbeteringen, hoe de Landmacht abonnees kan werven, en over optimalisatie. Ook verzorgen we de paid advertising van de verschillende series.” 

Samenwerking

We werken al sinds begin 2020 samen met de Landmacht. “Bij iedere nieuwe serie kunnen we beter advies geven” vertelt Wouter, “We blijven leren van de campagnes die we eerder inzetten. Dat maakt het ook zo’n fijne samenwerking. We staan open voor elkaars input en kennis, om zo meer impact te creëren.” LiveWall houdt zich op dit moment bezig met een algemene kanaalcampagne, om de algemene performance-laag voor de Landmacht-content te verbeteren. “Een prachtige missie!”

Koninklijke Landmacht - Koninklijke Landmacht
Koninklijke Landmacht - Koninklijke Landmacht

Meer weten Neem contact op

Cases

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.