Onze expertise

Brand Activations

LiveWall ontwikkelt ook brand activations die niet alleen in de digitale wereld te vinden zijn, maar fysiek zijn. Daarbij combineren we creatieve technologie met fysieke objecten om zo de interactie aan te gaan in merkactivaties en installaties. 

HEB JE EEN VRAAG?

Digitale objecten in de echte wereld

Als LiveWall vinden we het ontzettend leuk om mensen te verrassen en verbazen met digitale toepassingen. Wat extra leuk is, is om dit te combineren met fysieke objecten. Dat doen we vaak in activaties voor merken. Wat dat is? Zo kun je denken aan polsbandjes met een NFC chip erin om verschillende photobooths aan elkaar te koppelen en zo een persoonlijke aftervideo te maken. Of een interactieve prullenbak om recycling te stimuleren; niets is te gek!

We denken graag mee hoe we digitale middelen kunnen combineren met de echte wereld, door middel van een scherm, sensoren of camerabeelden.

 

Onze cases

Al onze diensten

Binnen Engagement
SLUITEN
Volledige naam
Je dient een naam in te vullen
E-MAILADRES
Je dient een geldig e-mailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
BERICHT
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht! 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.