Blog

6 Sterren in de Emerce top 100!

Naar het overzicht
6 Sterren in de Emerce top 100!

We scoren hoog in de Emerce 100! Met een score van 6 sterren, de een-na-hoogste score, pakken we onze plek als toonaangevende speler in de branche. And that’s a first: dit was de eerste keer dat LiveWall verscheen in de Emerce 100. Een geweldig resultaat, behaald met de prestaties en projecten die we de afgelopen jaren aan klanten leverden. En daarnaast een mijlpaal waar we enorm trots op zijn!

Over Emerce 100

Op 28 april 2023 verscheen de achttiende editie van Emerce 100: een jaarlijks imago-onderzoek waarin organisaties binnen de e-business- en marketingbranche worden getoetst op basis van relevante marktdata, decision making units, prijs - kwaliteit verhouding en betrouwbaarheid. Waar Emerce 100 ooit begon met - verrassing - 100 bedrijven, is dit aantal inmiddels gegroeid naar zo’n 950 bedrijven. Met ondersteuning van onderzoeksbureau Motivaction, geeft het onderzoek stakeholders houvast bij het kiezen van bureaus in de online branche. 

De visie van LiveWall 

"Het is een geweldige eer om zo hoog in de Emerce Top 100 te staan", zegt Frits, Founder van LiveWall. Hij is bijzonder trots op de behaalde score, maar vooral op de prestaties van het team als geheel. "Het is een erkenning van het harde werk en de toewijding van ons team om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en de digitale wereld te blijven innoveren. We zijn vastbesloten om onszelf en onze klanten te blijven uitdagen om steeds betere digitale ervaringen te bieden”, aldus Frits.

De samenwerking met United Playgrounds

In 2022 initieerde LiveWall een samenwerkingsverband met ambitieuze bedrijven binnen de digitale markt: United Playgrounds. De samenwerking met o.a. Verve en 100%EMAIL stelt LiveWall in staat haar bereik en expertise verder uit te breiden. Zo bieden we een groot scala aan diensten voor klanten wereldwijd. De samenwerking leidde al tot indrukwekkende resultaten voor klanten als Just Eat TakeAway, T-Mobile en Rituals.

Onze missie

Onze missie is om impact te maken en merken te laten groeien door middel van innovatieve digitale strategieën en creatieve (digitale) concepten. Wij zijn denkers en makers in de creatieve én technische industrie, met torenhoge ambities. Je vindt ons in alles online: waar we inspireren, creëren en innoveren. We zijn gek op wat we doen en vinden het heel belangrijk met wie we dit doen. Dat doen we door voortdurend te blijven innoveren en grenzen te verleggen.

Meer weten Neem contact op

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.