Blog

LiveWall lanceert branded game studio Levells

Naar het overzicht
LiveWall lanceert branded game studio Levells

LiveWall lanceert een branded game studio die zich richt op game ontwikkeling voor merken en organisaties. Levells legt nadruk op de kracht van gaming als middel voor brand-engagement en customer loyalty. 

Levells bouwt voort op jarenlange internationale ervaring in game ontwikkeling, voor toonaangevende merken. Onder die portefeuille vallen merken als McDonald’s, Rituals, Just Eat Takeaway en Red Bull. Uit het behaalde succes van deze samenwerkingen bleek dat op maat gemaakte branded games sterk bijdragen aan het vergroten van merkbetrokkenheid, de verzameling van waardevolle data en een verhoging in sales.

"We merkten dat er in de huidige markt een grote vraag is naar effectieve games, die het behalen van campagne doelstellingen bewerkstelligen. Daarnaast dienen ze óók een hoge fun-factor te hebben, om zo entertainment te bieden. Volgens Levells ligt de kracht van gaming dan ook in een unieke combinatie van entertainment en effectiviteit", aldus Maarten van Bogaert, Head of Strategy bij LiveWall. 

Levells ontwikkelde een flexibel platform, waardoor snel 2- en 3D games gelanceerd worden binnen diverse markten. Dit platform garandeert een hoge mate van aanpassingsmogelijkheden op het gebied van design en taal- en campagne systemen. Zo worden specifieke KPI's effectief nagestreefd op lokaal niveau.

Dankzij deze technologie en de opgebouwde expertise, denkt Levells niet alleen op campagneniveau mee, maar óók op het gebied van engagement strategieën. Dit realiseert een langdurige binding met de doelgroep.  

LiveWall staat bekend om haar combinatie van technologie en creativiteit. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bedenken en creëren van online ervaringen, creatieve concepten, innovatieve producten, spraakmakende campagnes en slimme apps voor internationale merken, zoals McDonald's, The Walt Disney Company, Coca Cola en Warner Music.

Meer weten Neem contact op

Sluiten
Je naam
Je dient je naam in te vullen
Email
Je dient een geldig e-emailadres in te vullen
Bedrijfsnaam
Bericht
Je dient een bericht in te vullen

Bedankt voor je bericht 💪

We hebben je bericht ontvangen. We zetten ons schap om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
LiveWall is je digitale bureau. Met een team van content ontwikkelaars, designers, app developers, webdevelopers en webdesigners maken we high end digitale producten.